Masskritik – var med och regissera bokmässan 2016

oktober 04, 2016

Minnet är det förflutnas teater. Var med och regissera bokmässan 2016 med hjälp av Kritiklabbets blogg ”masskritik” som var aktiv under den sista helgen i september. Bloggen består av iakttagelser och bilder från besökare i mässhallen i Göteborg, resenärer på väg dit, rymlingar och människor som avstod helt och hållet.  Vad säger dokumentet om paranoia och gränser? Om yttrandefrihet, maktlöshet, en luft pepprad med åsiktsprojektiler, läsandet som affär?

Kritiklabbet bearbetar tumblrbloggen ”Masskritik” – ett experiment – måndagen den 10.10. kl. 17 på kontoret, Sveavägen 56.

Läs bloggen här: https://www.tumblr.com/blog/masskritik

Anmälan till kritiklabbet@gmail.com, skriv ”mässmöte” i ämnesraden.

Välkomna!

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.