Hanna Ylöstalo ny resident på Kritiklabbet

december 18, 2017

Kritiklabbet är mycket glada att meddela att vi mottar Hanna Ylöstalo som resident på labbet under februari 2018. Hanna är litteraturvetare och frilansskribent, bosatt i Helsingfors. Hon skriver kritik för bland annat Lysmasken och är med och nystartar tidskriften Kontur. Hannas novell ”Silver” utgavs i höst av Posterstories och texten ”Quercus Rubra” ingår i antologin Människohundarna. Läs mer om Hanna på hennes hemsida: http://cargocollective.com/hannaylostalo

 

Under vistelsen på Kritiklabbet i februari kommer Hanna att fundera på frågor i anknytning till den finlandssvenska kritiken idag och kritiken i framtiden. Huvudfrågan är: hur kan vi stöda modigare recensenter i Svenskfinland? Därtill kommer Hanna att skriva en recension som undersöker recensionens ramar, med utgångspunkt i rörelser mellan ljudbok och text.

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.