Kritiklabbets experiment, del 2: The Last Mass Mail

maj 18, 2018

Kritiklabbet utvärderar några av sina experiment i en serie enkla Youtubefilmer. Först ut var poesikritiksajten Örnen och Kråkan. I den andra filmen pratar vi om tidningen The Last Mass Mail som producerades på Supermarket Art Fair 2018. Med och samtalar är labbets initiativtagare Magnus William-Olsson, dess producent Hanna Svensson och redaktör Axel Andersson samt residenten Lasse Garoff.

 

The Last Mass Mail var ett medborgarkritiskt experiment på, och i samarbete med, konstmässan Supermarket i Stockholm april 2018. Kritiklabbets redaktion flyttade till mässan och producerade, samt distribuerade, sex enkla tidningsnummer på plats. Numren innehöll kritiska reflektioner om konsten på mässan, i text såväl som i bild. Bidrog gjorde mässans besökare. Det går att läsa alla nummer som PDF här.

 

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.