DISTRIBUTION I ÖVERFLÖDSEKONOMIN

januari 13, 2023
Illustrerar artikel

Nå ut, nå fram, nå in…?

 

Har du nån gång de senaste åren stått inför frågan om hur i helvete du ska nå ut, fram eller in med ett verk du skapat eller bidragit till?

 

Välkommen till Konstfrämjandet den 21 januari mellan 14.00-15.00 för att ta del i ett öppet samtal kring att distribuera konst i överflödsekonomin. Personer som professionellt arbetar med att distribuera och marknadsföra konstverk delar med sig av sina kunskaper. Publiken är också välkommen att delta med erfarenheter och frågor.

 

Eventet utgör releasen av den nya antologin Nå ut, nå fram, nå in – Om distribution av litteratur, konst och kritik på 2020-talet med bidrag av idéhistorikern Viktor Andersson, ekonomhistorikern Rasmus Fleischer, sociologen Karl Palmås och poeten Magnus William-Olsson och ingår i FSL/Kritiklabbets skriftserie. Boken kan, som alla seriens titlar, laddas ned gratis som pdf på https://skriftserien.se  men finns också som pappersbok till försäljning under eventet.

 

Medverkande på releasen:

Kajsa Olofsson arbetar sedan 15 år som PR-konsult, press- och-PR ansvarig främst inom kulturområdet. Nu även student på Litterär gestaltning HDK-Valand

Alexander Svedberg är författare, kritiker och redaktör på 20tal.

Paulina Granat, kommunikatör och producent på Konstfrämjandet.

 

 

Moderator: Magnus William-Olsson

 

Plats: Konstfrämjandet, Swedenborgsgatan 1, Stockholm. Tid 14.00-15.00 Frågor till redaktionen@kritiklabbet.se

Postad under: Verksamhetsflöde

Kommentarer inaktiverade.